Over ons

In 2011 hebben wij onze slagerij opgericht, gevestigd in de kleine gemeente Haaren (Noord-Brabant). Onze zaak bestaat nog maar kort maar is nu al niet meer weg te denken uit Haaren. In korte tijd hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd die dagelijks genieten van onze ambachtelijke kwaliteitsproducten.

Jan-Peter is 12 jaar werkzaam geweest in de slagerij van zijn ouders Frans en Ineke van de Wiel, maar heeft altijd de droom gehad om zijn eigen moderne ambachtelijke slagerij te beginnen in zijn geboortedorp Haaren. Toen er in 2010 een winkelruimte vrijkwam in het compleet gerenoveerde pand waarin reeds een bakkerij gevestigd was, greep Jan-Peter deze kans met beide handen aan. In korte tijd hebben we een compleet nieuwe winkel  met een moderne en frisse uitstraling gerealiseerd.

Wij willen ons onderscheiden door het leveren van uitsluitend kwaliteitsproducten. We werken daarom met bijzondere producten zoals Duurzaam Varkensvlees, Livarvlees, Boerderijkip en Cromvoirts Weivlees. Wij verkopen graag lokale seizoensproducten zoals verse aardbeien en asperges en tevens hebben wij een klein maar gevarieerd assortiment van de groentespecialist. Door de combinatie met de bakkerij bieden wij klanten diverse versproducten onder één dak aan. We merken dat de klanten dit erg prettig vinden.

Als jong bedrijf hebben wij ervaren dat het belangrijk is actief te zijn op het gebied van social media. Onze klanten volgen ons op Facebook en Twitter en hierop plaatsen wij wekelijks onze aanbiedingen en nieuwe producten. In korte tijd bereik je zo een grote groep mensen en we ontvangen vaak leuke en enthousiaste reacties.

Elke dag werkt ons team er vol passie en overgave aan om onze zaak nog verder te ontwikkelen. Wij zoeken constant naar verbetering en door het volgen van de laatste trends blijven wij als moderne slagerij altijd up to date.

© Bens Verspromotie | www.bensverspromotie.nl